Sunday, December 2, 2007

Matsalo: Jangan NAKAL bila aku TERBANG.

GIGI.

Among the best Indonesian rock that I've ever heard.
Energetic on stage.

This is for my bro Matsalo dengan ucapan : jangan NAKAL bila aku TERBANG.
Untuk Kerp ,Shah dan Che'gu : majulah sukan untuk EPL
Buat rakan-rakan lain: Sedang buat apa tu?? Bincang nak buat rombongan Cik Kiah ke?



Nakal by GIGI




Terbang by GIGI

Note: I'm off to do a nosejob for the Sphinx and Madam Cleopatra from 4th( 4.10am)till 12 th Dec 2007. Hope to 'meet' you guys again on 13th Dec.

Kandungan posting mungkin ada kena mengena atau tidak dengan makhluk yang hidup atau yang telah tiada.Kalau sapa-sapa terasa nak buat macamana kan. Sapa makan cabai melaka dia pedaih laa

32 comments:

muteaudio said...

Salam Doc,
Selamat terbang.

acciaccatura said...

salam doc,
enjoy your holidays. selamat jalan!

acciaccatura said...

sorry, and also, lots of photos please, for us to see. especially on that new nose! hee...

tokasid said...

Mute:

Terima kasih bro.

tokasid said...

E Accia:

Terima kasih dan insyaALLAH kalau berjaya repair hidung menatang tu, saya boh gambaq dia noo.

Fauziah Ismail said...

Salam Tokasid
Enjoy your holidays. I enjoyed Cairo. Be prepared for the cold, though. Also, if you are using travellers' cheques, you can only cash it at Thomas Cook in Heliopolis. I dont know if the hotel you're staying in accepts this mode of payment. Mine (Holiday Inn Citystars) didn't. Don't get fleeced by the camel owners at the pyramids. The most you should pay them is 50 Egyptian pounds. At the souk (Khan el Khalily, near Saidina Hussein's mausoleum), bargain like mad. T-shirts should be around 15 Egyptian pounds. The glass perfume bottles (the medium sized ones) go for 10 Egyptian pounds each. Mehdi, my driver while in Cairo, was most helpful.

cakapaje said...

Salam Doc,

Pagi sangat flight tu Doc! Ingat leh le hantaq kat KLIA. Apapun, you and akak have a good trip there and a safe journey back ye.

Kerp (Ph.D) said...

aiseh doc. this is news to me la...enjoy your holiday my friend. sure hope to read of ur journey once ur back, insyaAllah.

bon voyage.

Zabs said...

Salam Doc.,
Ikuti jejak-jejak Rasul ke Egypt ke? Selamat bercuti dan ambil gambar banyak2 ok. Boleh kami tumpang tengok nanti. Semoga selamat pergi dan balik. InsyaAllah.

Zawi said...

Doc,
Enjoy your holiday. Dont forget to write your journal and post it a day at a time so that I dont have to take many intermissons. I guess the trip will at least take 7 days, there will be at least seven posts in all. A video on the belly dancing Egyptian style will be much appreciated.
I will definitely read every word of it as my wife is pestering me to go there for our next holiday. The decision will solely rest on your write up hahahahhaa.

tokasid said...

Fauziah:

Thanks sis, I know this info from you will be a big help.

Yesterday our tour agent and guide told me that at night it can touch to btwn 3-5 C. Now, thats gonna feel like sleeping in the morgue!
At in certain areas such as Abu Simbel that will the norm at night but in the daytime it can be scorching hot at 33-35C( mcm kat Msia kan?).

Shopping? Maybe a bit of this and that, but I can't wait for the foods. Lambs!!!Mendi Lambs!!

Thank you sis.

tokasid said...

Shah:

Saja aku suruh depa buat flight at the wee hours, supaya takdak rombingan Cik Kiah siap dgn kompang hantar aku ke KLIA. Nanti banyak pulak yg nangis kan!LOL!

tokasid said...

Kerp:

Saja tak heboh tapi ada bagi hints sana sikit sini sikit.
To tell you the truth, we thought we will make it. You see, my wife had very high fever with chills and rigor and bodyache for 3 days. We thought its Dengue. However all the blood results were normal.And Alhamdulillah, yesterday she 'kebah' from the fever and InsyaALLAH we will be on the flight tomorrow morning.

tokasid said...

Pak zabs:

InsyaALLAH akan ambil banyak foto kerana saya bawa 2 memory card total of 3G.
Terima kasih atas doa.

tokasid said...

Pak Zawi:

InsyaALLAH pak akan ada entry jika sesuatu menarik berlaku. Dan kali ini tidak akan panjang mcm trip ke Utagha dulu.
Belly dancing? Hmmm...mungkin ada dalam Nile cruise kot, kami akan ber'cruise' selama 4D3N.

Ibu ngajak ke sana ye pak? Saya pun sebenarnya, semua ni isteri yang plan dan dia yg execute dan dia yang bayar for almost everything.
Mungkin pak zawi boleh suruh Mok Zawi buak mace ni jugok!LOL!

Kata Tak Nak said...

Selamat Bercuti dengan family doc. Kalau jumpa Tutankhamen tengah dok juai kacang puteh depan Sphinx tu kirim salam kat dia no. Jangan lupa bawak ubat resdung untuk Sphinx tu. Kesian dia resdung teruk sampai cebeh.

Kalau ada chance tu masa dok rilek2 di lobby ka di bilek ka dan kalau bawak laptop tu buleh blog dari sana baru ada feel 'live' gitu. Jangan dok tinggai mak andeh tu di bilek dan pi tengok belly dancing sorang2 pulak. Dah la tu pi join sekali pulak.

Have a safe trip, unwind and enjoy the break.

Kerp (Ph.D) said...

maybe she was a little over-excited kot. cant blame her. you guys are about to witness one of the world's greatest wonders, the real deal pyramid. and i've to settle for less. the national OKU day tomorrow will be held, well...at sunway pyramid. ok la tu. janji pyramid...hahaha...

salam to missus. you guys have a wonderful time there.

tokasid said...

Che'gu:

LOL! King Tut juai kacang puteh!! Aku dok ingat dia juai Roti Mengali cicah kuah kambin hat lebih semalam saja.

Notebook tak bawak pi tapi kalu ada cybercafe kat hotel atau dalam kapal cruise tu aku mungkin akan buat posting atau draft awai2. Tu pun kalu aku tak beku dalam coca sejuk tu la.

As for belly dancing, aku ngan mem takpa...takut org bujang aku la tak mau balik melesia pulak!LOL!

tokasid said...

Kerp:

Yes,bro! Janji piramid tak kesah kat sunway ka e-jip ka. Janji bukan PiirrahhhMid!!LOL!

mz ayam said...

Salaam Doc. Just realised that you were ex KSAH. Now that explains ikan pekasam thingy. :o

And oh oh - selamat bercuti.

tokasid said...

Salam mz ayam:

Thanks for visiting.
Yes, x-KSAH circa '75-'80.
And you got it right about the pekasam thiny too.

Are you from KSAH too?
Now, since you use mz ayam, mz can stand for miss ayam or mz is your name but definitely not mat zain,right? And maybe,just maybe you might be a towkay ayam or have a big share in KFC.

Anyway, thanks again.

waterlily said...

Selamat TERBANG doc
Yup...ambil bebanyak pic. Jgn macam saya..buleh lupa CAM...bukan senang nak TERBANG..:P

tokasid said...

Mariani waterlily:

TQ sis. InsyaALLAH saya berharap terbang selamat, jangan pilot tu buat lawak bodo kat atas sudah la.

Camera dah masuk hand lugage siap dgn 2 keping memory card dan extra batteries. Lagu-lagu pun dah di download masuk ke handphone nak dengar kalu boring dalam plane atau masa transit di Doha nanti.

Daphne Ling said...

Hi Doc,

Wah...Syioknya can go see Cleopatra...Nanti you belai the sphinx for me, k? Haha!

Have a wonderful holiday Doc...Safe journey, and take care...

See you when you get back!

tokasid said...

Daphne:

Thanks for the wishes.

I better be careful with Cleopatra you know. I don't want Mrs TA to have an eye on me all the time there,right.

Sphinx- I'll belai him no problem,after I finished the nosejob on him.LOL!

bergen said...

You're gonna love it. Take care. Don't go play in the desert.

Kerp (Ph.D) said...

yes doc, listen to bergen. but i shall have the final word beofre you take your break...

...dont forget to walk like an egyptian!

Mat Salo said...

As usual, the person this post is 'dedicated' to is always the last to read the post..

Laa jealous laa Doc TA, aku keje kat Sudan dulu tak sempat nak jengok Misr (sometimes spelt Mesr). You'll have a great time I'm sure. Make sure take plenty of photos next time balik boleh kita kritik! Semoga selamat dalam perjalanan. Kalau jumpa Zawi Abbas world renowned mummylogist kemsalaam naa?

Mat Salo said...

Eh forgot. Peace, Love & Respect that contains the hit single 'Nakal' to me, is GiGi's GREATEST album. Ada some songs with Indra Lesmana on keyboards. Eh PADI baru kuar album, I'll post a review soon after listening!

edelweiss said...

doc,

munzar is in KL oleady

blackpurple @ jowopinter said...

Salam doc,

Selamat. Selamat. Selamat. Selamat TERBANG. Jangan lupa mendarat semula ya. :)

Jaga diri.

Raden Galoh said...

Salam bro...alahai lambat le reply... Selamat bercuti...jgn lupa ambik bebyk gambo ye... Kita pun nak tumpang suka tengok gambo2 tu...

take care and salam.