Sunday, April 13, 2008

Mama mia......No speka da Inglish

Two Italian men get on a bus. They sit down and engage in an animated
conversation. The lady sitting next to them ignores them at first, but
her attention
is galvanized when she hears one of them say the following:

"Emma comes First. Den I come. Den two asses come together. I come
once-a-more! Two asses; They come together again. I come again and pee
twice. Then I come one Lasta Time."

The lady can't take this any more, "You foul-mouthed sex-obsessed
pig,' she retorted indignantly.
"In this country, we don't speak aloud in public places about our sex
lives."

"Hey, coola down lady," said the man. "Who talkin' abouta sex?
I'm a Justa tellin my frienda how to spell ' Mississippi .

"

I bet you're gonna read this again!


Now listen to this albino blues singer, Johnny Winters:




Mississippi Blues

10 comments:

Kata Tak Nak said...

That was a gema offa joka.
That blues, number I like. Yes, Winters is good but that kind of blues is best sung by blacks.

cakapaje said...

Salam Doc,

Keep the blues coming! But I have to agree with Cikgu, love the blacls more on this.

Hasrul Halid said...

Errrr... how to spell MISSISSIPPI huh!

You know what? After reading that, I keep on spelling Mississippi without any mistake.. hahahaha

Heran ekk! kalau cikgu ajor elok-elok mesti 'tak dapat', tapi bula ada 'kona-kona' sikit.. LAJU AJER!!!!! kehkehkeh!

Blues???? hehehehe!

zie said...

Salam Doc,

Appreciate it very much kalau doc dapat berikan e-mail add. sebab saya ingin bertanyakan sesuatu mengenai masalah penyakit anak saya.

Didahului dengan ucapan terima kasih.

tokasid said...

Che'gu:

Che'gu hang jangan pulak dok ajaq budak2 di sekolah ejaan lagu ni pulak. Memang akan bertambah cerdik dan pantas lah depa.

Ada ingat apa itu KENT?

Blues ni memang yg sedap pak itam nyanyi. Semua yg aku ada pak itam kecuali Johnny Winter,Edgar Winter,John Mayyala, Eric Clapton, Fleetwood Mac( 1st generation).
Yg boh Johnny Winter pasai Lagu Mississippi Blues yg clear hat dia nyanyi saja.

tokasid said...

Shah:

And among the blues players aku paling suka Robert Johnson(1930s).
He plays his guitar in rhythm and slide simultineously!

tokasid said...

Hasrul:

Hang kalu ejaan hak lagu ni memang cepat tangkap punya. memang puak2 Kemuntin lagu tu....termasuk aku lah.

Aku lagu blues kalu dengar memang cayaq haruih hati aku.

tokasid said...

Zie:

my e-mail is : marea915@yahoo.co.uk

E-mail me anytime,InsyaALLAH apa yg boleh bantu saya bantu.

acciaccatura said...

salam doc,
during my younger days, i learned to spell it this way (dengan rhythm)
MI-SSI-SSI-PPI.. amacam? senang tak?

Kata Tak Nak said...

Doc, nak kona sikit, hang tau maksud CAPSTAN? Alah rokok dulu2 tu la?
Aku tak mau boh di sini la, nanti dalam email hang kot.