Tuesday, April 8, 2008

Sila oh sila......

Salam to all.

It had been a hectic weekend for me and MrsTA.

The Saturday date was wonderful, meeting many new 'old' friends for the first time. And Alhamdulillah all had a good time.

Shah, Pokku, Nora Anon Miri , Jafflam of Jaffpoint and Elviza have put up photos of the event.
And not forgetting Pak Idrus also wrote about the meet.

InsyaALLAH we will meet again......

15 comments:

Kata Tak Nak said...

Buleh dak ambik gambaq aku dan buboh sana. Konon-kononnya aku pun pi la.

mokk said...

salam...

seronoknya kalau aku dapat ikut...tapi aku ni pemalu lah ..segan..you all memang dah jadi big name dlm alam blog ni..

edelweiss said...

Tokasid,

trima kasih chek nak ucap sbb jemput chek mai gethering tuh.

Walaupun lambat sampai tapi rasa berbaloi.

Satgi chek nak email gambaq u & mrs ke dubai....

Nih pujian untuk Mrs.TA - nampak muda!!!

Kerp (Ph.D) said...

thanks for the sms earlier doc. finally some words from you since we parted ways that saturday. kita tunggu cikgu turun pulak pelas ni.

acciaccatura said...

salam doc,
betul cakap kerp, kena tunggu chegu mai lagi sekali. cuti sekolah ka?

terima kasih doc kerana kesungguhan menjayakan perjumpaan ini. salam pada mrs TA yang kelihatan muda.

cakapaje said...

Salam Doc,

Ni nak sambut komen kerp dan Accia: Cikgu dok mai kita tumbangkan ayam 4-5 ekoq no - nak tumbang korbau takdak puluih! Kita dok pekena ayam tu kat Ayam Golek Halim...tapi sebelah malamlah no!

tokasid said...

Che'gu:

Hat tu aku kena belajq photoshop dulu baru boleh buat laa...

tokasid said...

Mamat:

Memang kalu hang ada tentu seronok.
Nora Anon Miri mai dari Miri dengan wife dia. Aku ada cerita pasai hang kat dia.

Kalu hang turun KL hang bagi tau aku...boleh aku buat small gathering utk hang pulak.

tokasid said...

Edelweiss:

Alhamdulillah Min sampai jugak hari tu. Bila tgk dari jauh dah rasa ni mesti Min.Rupa2nya betoi.

Memang berbaloi sungguh hari tu.
Mukalu kami pi Sg Buloh kami habaq kat Min.

tokasid said...

Kerp:

I didn't sms you earlier sebab tau hang tengah frust game Arsenal-Liverpool tu.
Hari ni tentu lg frust sebab Arsenal dah out of the Champions League race.

Yes,kita tunggu che'gu turun.

tokasid said...

E:

Tak tau bila che'gu boleh turun KL.Tapi kalu dia turun dia akan bagitau dulu.

Yg pulun buat arrangement is our bro Mat Salo. Practically he did it alone.Cek cuma sms dan e-mel sana sini saja.

And TQ for calling MrsTA hari Ahad tu.

tokasid said...

Shah:

Yes kalu che'gu mai kena bagi tau Halim reserve 4-5 ekoq ayam Golek.

Dan kena cari tempat yg ada kambing panggang....

Zawi said...

Doc TA,
Salam.
Next time kalu nak buat gathering sekali lagi kena masuk dalam blog a week in advance supaya sempat cek nak cari minyak helikopter. School holiday sesuai kot bab mak Balkis pulang bercuti jadi dia boleh jaga anak dia yang juga cucu cek ni.
Congrats for the successful meet. Pls convey my warmest regards to Mrs TA, I had my fair share of compliments from her and every time there is a mention of her I feel the glow of happiness in me for that compliment.
Take care.

muteaudio said...

Salam Doc,
Lepaih ni blh lah saya pi Melaka pulak kot. Dah lam tak pi lepak sana. Asyik tumpang lalu atau pi shooting aje.

shanghaistephen said...

Hei orang kampong,
Good to have met you and the Mrs. in person doc ! Finally met you and was really glad I made it there ! Great lunch and even greater gathering of fellow bloggers friends !
Cheers bro and happy blogging !